
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, okul servisleri denetlendi.
BİNGÖL (İHA) - Bingöl Valiliği'nde yapılan açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekiplerince, Sarıçiçek İlköğretim Okulunda öğrenim gören, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde eğitimlerini sürdürebilmeleri ve trafik güvenliğinin artırılması maksadıyla 12 Mayıs 2025 tarihinde denetleme ve bilgilendirme faaliyeti yapılmıştır. Trafik Jandarması tarafından, okul çevrelerinde trafik güvenliğinin artırılması ile servis araçlarının yönetmelik hükümlerine uygunluğu konusunda denetim gerçekleştirilmiş; öğrencilere emniyet kemerinin kullanımı ile servis araçlarına biniş ve inişlerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Bingöl'ün dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bingöl, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl Valiliği, Jandarma gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.