
İstanbul'daki Belgrad Ormanı'nda ölü bulunan Fahrettin Öter'in cenazesi, memleketi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde toprağa verildi.
HAKKARİ (İHA) - Çalışmak için İstanbul'a gittiği öğrenilen 33 yaşındaki Fahrettin Öter, iftar yaptıktan sonra ortadan kayboldu. Öter, İstanbul Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. Silahla kendini vurarak intihar ettiği iddia edilen Öter'in cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Hakkari'nin Yüksekova ilçesine getirildi. Öter, Esenyurt Mahallesi'nde defnedildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Hakkari, Yüksekova gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.