Arpaçay Kaymakamı Akköz muhtarlarla bir araya geldi
Kars’ın Arpaçay ilçesinde Kaymakam Muhammed Burak Akköz, muhtarlarla buluşarak yerel yönetim çalışmaları, talep ve öneriler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
ars’ın Arpaçay ilçesinde Kaymakam Muhammed Burak Akköz’ün başkanlığında muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanı Zeki Elma, İl Genel Meclis Üyesi, kurum amirleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakam Akköz, muhtarlık müessesesinin devletin en temel yönetim birimlerinden biri olduğunu belirtti. Akköz, "Muhtarlık müessesesi, mahalle ve köylerimizde devletimizin temsilcisi; milletimizin üzüntüsünde, sevincinde en yakın paydaşı ve demokrasimizin temel taşıdır. Vatandaşlarımızın kolay ve hızlı bir şekilde ulaşıp sorunlarını dile getirdiği en yakın yönetim kademesi olması itibarıyla da muhtarlık müessesesinin rolü büyüktür" dedi.
Kaymakam Akköz, programda muhtarlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Etkinlik sonunda Kaymakam Akköz, Belediye Başkanı Zeki Elma ve protokol üyeleri tarafından muhtarlara Teşekkür Belgesi ve Muhtarlık Rozeti takdim edildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Arpaçay, Belediye, Kars, Muhammed Burak Akköz, Muhtar ve Arpaçay Kaymakamı Akköz muhtarlarla bir araya geldi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.