
Günlerdir güneşli havanın hakim olduğu Bitlis'in Ahlat ilçesinde öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı.
BİTLİS (İHA) - Günlerdir güneşli havanın etkili olduğu Ahlat ilçesinde, bugün öğle saatlerinde aniden bastıran gök gürültülü sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Bayram öncesi alışveriş yapmak için çarşı ve pazara akın eden Ahlatlılar, yağmurun ani başlamasıyla birlikte zor anlar yaşadı. Şemsiyesiz dışarı çıkan birçok kişi, iş yerlerinin saçak altlarına ve kapalı alanlara sığınarak yağıştan korunmaya çalıştı.
İlçede bayram alışverişine çıkan vatandaşlardan Yunus Nazlı, bir anda bastıran yağmura hazırlıksız yakalandıklarını söyledi. Nazlı; "Hava güneşliydi bir anda yağmurun yağmasıyla hazırlıksız yakalandık. Bayram alışverişine gelmiştik. Ama bir anda yağmur bastırınca ıslandık, çatıların, saçaklarının altına girdik. Ama bu yağmur Allah'ın bereketidir. Buğday ve çiftçilerimizin diğer mahsullerine yaradı" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Bitlis'in dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ahlat, Bitlis gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.