
Elazığ - Elazığ'ın Ağın ilçesinde "Anneler Günü" dolayısıyla, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit olan polis memuru Mehmet Şevket Uzun'un annesini ziyaret etti.
İlçe Emniyet Amiri Sevil Ardıç, İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Gümüşkaya ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dursun Kara, şehit Uzun'un Bahıdırlar köyünde yaşayan annesi Zeliha ve babası Bünyamin Uzun'u ziyaret etti.
Ardıç, Gümüşkaya ve Kara, Anneler Günü dolayısıyla anne Uzun'a çiçek takdim etti.
Şehidin anne ve babası ziyaretten dolayı teşekkür etti.(AA)

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ağın, Elazığ, Jandarma gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.