Muş Güncel

1984 Muşspor'un şampiyonluğu için kentte kutlama programı düzenlendi

MUŞ - 1984 Muşspor'un Trabzon'da düzenlenen play-off'larda 4 puan alarak 3. Lig'e yükselmesinden dolayı kutlama programı düzenlendi.

Muş - 1984 Muşspor'un Trabzon'da düzenlenen play-off'larda 4 puan alarak 3. Lig'e yükselmesinden dolayı kutlama programı düzenlendi.

Millet Bahçesi önünde toplanarak Valilik önüne kadar yürüyen taraftarlar, burada Muşspor'un 3. Lig'e yükselmesini kutladı.

Sporcuları ve yönetimi tebrik eden Muş Valisi İlker Gündüzöz, yaptığı konuşmada, Muş'un bundan sonra sporla duyulacağını söyledi. Vali Gündüzöz, "İnşallah Muşspor daha sonra üst liglerde ve süper ligde büyük takımlarla oynayacak. Futbolcuların gözlerinden öpüyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Jandarma Komutanı'mız, Emniyet Müdürü'müz ve Belediye Başkanı'mızla sizleri karşılamaktan, böyle bir başarıya ortak olmaktan çok mutluyuz. İnşallah bu takım daha çok başarılara imza atacak." diye konuştu.

Vali Gündüzöz konuşmasının ardından protokol üyeleriyle, taraftarlara eşlik ederek İstasyon Caddesi'nde yürüdü.

Kutlamaya, Garnizon Komutanı Piyade Albay Serhat Ulucan, Muş Belediye Başkanı Belediye Feyat Asya, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Avcı ile Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Güler de katıldı. Kaynak: AA

1984 Muşspor
Anadolu Ajansı ve İHA'nın sağladığı tüm Muş haberleri, bu bölümde Diyadinnet.com editörlerinin herhangi bir içerik değişikliği yapmadan, ajanslardan alındığı haliyle direkt olarak yayınlanmaktadır. Muş Haberleri kategorisinde yer alan tüm haberlerin yasal sorumluluğu ilgili haber ajanslarına aittir.
Diyadinnet son dakika haberlerini paylaşın. Ayrıca 1984 Muşspor, AK Parti, Belediye, Emrullah Güler, Engin Kaloğlu, Feyat Asya, Futbol, İbrahim Avcı, İlhan Şen, İlker Gündüzöz, Jandarma, Muş, Spor, Süper Lig ve Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri alın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir