Malatya Güncel

1983 model otomobil 5 metre yükseklikte direk üzerinde aksesuar oldu

Malatya'da otopark işletmecisi Cebrail Koç'un aksesuar olarak yerden 5 metre yükseklikte demir direk üzerine yerleştirdiği 1983 model otomobil dikkat çekiyor.

Malatya'da otopark işletmecisi Cebrail Koç'un aksesuar olarak yerden 5 metre yükseklikte demir direk üzerine yerleştirdiği 1983 model otomobil dikkat çekiyor.

Malatya - Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Organize Sanayi bölgesinde otopark işletmesi bulunan Cebrail Koç, vatandaşların dikkatini çekebilmek için 1983 model otomobili aksesuar olarak kullandı. Koç, kendisine ait otomobili 5 metre uzunluğundaki demir direğin üzerine vinç yardımıyla yerleştirdi. Malatya-Ankara karayolunda buluna direk üzerindeki otomobil vatandaşların ilgi odağı oldu.

"Yerden 5 metre yükseklikte"

Otopark işletmecisi Cebrail Koç, insanların dikkatini çekebilmek için araçlarını direğin üzerine yerleştirdiklerini ifade ederek, "Aracımız 1983 model antika bir araç yıllardır bizde. Dikkat çekme amacıyla direğin üzerine koyduk. Yerden 5 metre yükseklikte. Şaşıran, korna çalan, buraya gelen, resim çekinmek isteyen çok. Araç bize ait, oldukça dikkat çekiyor. Direğin üzerinde yerden 5 metre yükseklikte. Araç öncesinden çalışıyordu şuan çalışmıyor malzemeleri söktük. Dikkat çekmek için aksesuar amacıyla yerleştirdik" diye konuştu.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
  • Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Malatya, Organize Sanayi Bölgesi, Otomobil, Yeşilyurt gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
  • Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
  • Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir