Muş Güncel

1071 Malazgirt Spor, Hasköy Yıldırım Spor Berabere Kaldı

MUŞ - Muş 1. Amatör Ligi 5. hafta müsabakalarında Hasköy Yıldırım Spor ile 1071 Malazgirt Spor Kulübü 1-1 berabere kaldı.

Muş - Muş 1. Amatör Ligi 5. hafta müsabakalarında Hasköy Yıldırım Spor ile 1071 Malazgirt Spor Kulübü 1-1 berabere kaldı.

Malazgirt Şehir Stadında oynanan mücadelede 1071 Malazgirt Spor Kulübü puanını 10'a yükseltti.

Maçı izleyen Malazgirt Kaymakamı Yiğit yaşar Demirer, 90 dakika boyunca centilmence mücadele ortaya koyan iki kulübü tebrik etti.

1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İsmail Türeli ise "Zorlu bir mücadeleydi. Hasköy ekibi profesyonel bir takım. Çok centilmence oynadılar. Amacımız bu maçtan galip ayrılmaktı fakat saha şartları takımların oyunu bozdu. Şampiyonluk yolunda yara almadan ilerlemeyi ümit ediyoruz." dedi. Kaynak: AA

1071 Malazgirt Spor, Hasköy Yıldırım Spor Berabere Kaldı1
Anadolu Ajansı ve İHA'nın sağladığı tüm Muş haberleri, bu bölümde Diyadinnet.com editörlerinin herhangi bir içerik değişikliği yapmadan, ajanslardan alındığı haliyle direkt olarak yayınlanmaktadır. Muş Haberleri kategorisinde yer alan tüm haberlerin yasal sorumluluğu ilgili haber ajanslarına aittir.
Diyadinnet son dakika haberlerini paylaşın. Ayrıca Hasköy, Malazgirt, Muş, Spor, Yiğit Yaşar Demirer ve Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri alın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir