Ağrı daki elektrik kesintileri esnafı bıktırdı

Ağrı daki elektrik kesintileri esnafı bıktırdı

Ağrı daki elektrik kesintileri esnafı bıktırdı

Ağrı daki elektrik kesintileri esnafı bıktırdı

- AĞRI'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ ESNAFI BIKTIRDI
- ESNAF ÇAREYİ JENERATÖR ALMAKTA BULDU
- ELEKTRİK PARASINDAN FAZLA JENERATÖRE PARA VEREN ESNAF SORUNU ÇARE İSTİYOR

AĞRI (İHA) - Ağrı'da son günlerde artan Elektrik kesintileri Ağrılı esnafı zor durumda bırakmaya devam ediyor. Kesintiler nedeni ile iş yapmakta zorlanan bir çok esnaf çareyi jeneratör almakta buldu.

Ağrı'dakielektrik kesintileri şehir merkezinde hayatı durma noktasına getirdi. Kesintiler nedeni ile bir çok esnaf iş yapamazken, bazı esnaflarda buldukları yöntemlerle iş yapmaya çalışıyorlar.

İnternet cafelerde güç kaynakları yetersiz kalırken, bir çok esnaf yeni jeneratör alarak iş yapmaya çalışıyor. Yetkililerden bu soruna çözüm bulmalarını isteyen Caddesi esnaflarından Esmanur Giyim adlı iş yerinin sahibi Orhan Bayram, yaz kış bu sorunu yaşadıklarını söyledi. Bu sıkıntıdan dolayı iş yerine jeneratör aldığını dile getiren Bayram "Yaz aylarında çalışma olduğu için kesinti oluyor diyorduk. Ancak kesintinin mevsimi yokmuş. Dört mevsimde elektrikler kesiliyor. Kesintiler nedeniyle bilgisayarlarımızı ve baskı makinelerimizi çalıştıramıyoruz. Sistemlerin enerji kesintilerinde zarar görmemesi için büyük yatırım yaparak güç kaynakları satın aldık. Esnaf olarak aldığımız jeneratörleri çalıştırıyoruz. Ayda 150 TL benzine veriyoruz. Elektrik faturasından çok jeneratöre para veriyoruz. Her yıl aynı sorunlarla karşılaşıyoruz. Yetkililerin artık şehir merkezindeki enerji hatlarını daha sağlam ve kullanım kapasitesine yetecek duruma getirmelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

TEDAŞ yetkilileri ise son yağışlar sebebi ile elektrik hatlarında arızalar meydana geldiğini, bu nedenle onarım çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdiler.

ağrı-elektrik-kesintileri

Yorumlar

tebrikler güzel haber. Artık bu elektrik kensintilerinden bıktık. İşi çığrından çıkarıyorlar. Ne kurum çalışıyor nede açtığımız telefonlara düzgün cevap var. Birileri bu TEDAŞ'a dur desin artık yok mu bu memleketin sahibi...

cevap veriyorum Y O K K K K K

memleketin sahibi olsaydı özelleşmezdi Türkiyeyi bir sorgulayın bakalım hangi ilde tedaş özelleşmiş Ağrı kalmış.bu kadar duyarsız olursak tabiki sıkıntısını çekeriz.yakında şeker ve bazı kurumlarda özelleşirse o zaman ah vah edip dururuz iş işten geçmiş sayılır.lütfen halk olarak biraz duyarlı olalım ve bu gibi kurumların arkasıda olduğumuzu her fırsatta belirtelim.

elektrikçi abiler bakın bir haftada iki defa elektrik kesintisi yüzünden hatları sıfırladık lütfen ya kesin vermeyin yada hiç kesmeyin ayıp yaw iş yapamıyoruz kazandığım parayı bu hafta kablolara ve ustaya verdim

BEN ESNAFIM GÜNÜN İLK İŞİNİ YAPTIM VE MUHTEMELEN TEK İŞİYDİ.TAM KREDİ KARTI ÇEKİYORUM ELEKTİRİK GİTTİ.
MAAŞI DOLGUN OLUP İŞİNİ İHMAL EDENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Yorumunuz Kod : 9749
Kodu Giriniz
tutune son