AĞRI da HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANMAYA BAŞLANDI

AĞRI da HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANMAYA BAŞLANDI

AĞRI da HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANMAYA BAŞLANDI

AĞRI da HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANMAYA BAŞLANDI

AĞRI da Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası, Abide anıtına çelenk bırakılarak başlandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan çelenk sunumuna, İl Sağlık Müdür Yardımcısı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Zübeyde Yıldırım, başhemşireler, başhemşire yardımcıları, hemşireler, ebeler ve hastane çalışanları katıldı.

Çelenk sunumunun ardından Sağlık Yüksek Okulunda tebrikleri kabul eden Müdür Yardımcısı Zübeyde Yıldırım kabulde yaptığı konuşmada, hemşireliğin özveri ve fedakârlık isteyen, son kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu belirterek, Hemşireler Günü'nü kutladı.

Sağlık hizmetlerinin sunulmasında hemşirelerin büyük rolü bulunduğunu kaydeden Yıldırım, "Sağlık hizmetleri bir ekip hizmetidir. Hemşirelerimiz de bu ekibin en önemli parçasıdır. Sağlık hizmetleri vazgeçilmez ve hayatın her döneminde önemli hizmetlerdir. Bu hizmetlerin verilmesinde hemşirelik mesleğinin rolü büyüktür. Özveri, fedakarlık, sabır, şefkat ve insan sevgisi isteyen hemşirelik mesleği kutsal ve o kadar da onurlu meslekler arasında yer almaktadır. Bütün zorluklara rağmen bu görevi severek ve özveri ile yerine getiren tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutlarım" şeklinde konuştu.

Hemşireler haftası nedeni ile Sağlık Yüksek Okulu Öğrencileri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampusunda öğrencilerin tansiyonlarını ölçerek tansiyon rahatsızlığı olanlara müdahale ettiler.

ağrı-hemşireler-haftası

hemşire

hemşire

Yorumlar

İnsan Sağlığında önemli rol alan, gecesini gündüzüne katan, yeri gelince ailesiyle geçirmesi gereken zamanı, hastalarıyla paylaşan BEYAZ MELEKLRİMİZİN ; Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftasını kutlarım.

Bu haftanın klasik mesajlar yerine; yoksulluk sınırı altında maaş alan, lojman ve kreş gibi bir çok problemlerle karşı karşıya kalan karedeşlerimizin; içinde bulundukları sıkıntıları ortadan kaldıracak ve onlara güç, kuvvet verecek, mutlu bir geleceğe adım attıracak anlamlı bir haftaya dönüşmesi dilek ve temennisiyle sevgi ve saygılar sunarım

NİDAİ SEVEN
21.DÖEM AĞRI MİLLETVEKİLİ

tüm hemşirelerin hemşireler haftası kutlu olsun
bir tanesininkini de atrıca kutluyorum

Hemşirelerimizin günü kutlu olsun.Başarılar

Sağlık Yüksek Okulunda okuyan öğrencilerimizin bir an önce mesleklerinin başına geçmesini dilerim.

Memleketimizin konumu gereği iyi yetişmiş, sevgi dolu, şefkat kucağını açan, azarlamayan başhemşirelere ihtiyacı vardır.

Yorumunuz Kod : 9482
Kodu Giriniz
tutune son