diyadinnet.com
 
Diyadinnet V2 Beta Test
diyadin - Ağrıda Ağızdan Sıvı Tedavisi Haftası
· 18:13  Mahmut Yükselen Görevine Başladı · 13:54  Ağrı Anakayada At Yarışı Heyecanı · 13:30  Telefon kablolarını yakıp satarak para kazanıyorlar. · 01:00  Ağrı Dağı Ağlarsa · 00:27  Doğubayazıttaki Şafii Camiinde 100 sene sonra ilk teravih ve Cuma Namazı · 01:42  100 Lisanslı Sporcusu olan Diyadinde Spor Tesisi Yok! · 01:28  Diyadin Belediye Spor Gençleşiyor · 01:05  Patnos Milli Eğitim Müdür Salih Eskinden Örnek Davranış · 00:47  Doğubayazıtta 40 Yıl Boyunca içme Suyu Kesilmeyecek · 00:41  Doğubayazıt Belediyespor sezon açılışını yaptı 
diyadinde-spor-tesisi-yok Tutakta Yaz Manzaraları Patnos Trafik Kazası Diyadin Belediye Spor Gençleşiyor
Lahana
 

Ağrıda Ağızdan Sıvı Tedavisi Haftası

Ağrı'da Sağlık çalışanlarına "Ağızdan Sıvı Tedavisi Haftası" nedeniyle "İshalli Hastalıkların Kontrolü Programı Hizmet İçi Eğitimi" konulu bir seminer verildi.

Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından verilen seminerde, ildeki sağlık kuruluşlarında görevli ebe ve hemşirelere, ishalli vakaların sınıflandırılması ve sınıflandırma sonrası uygulanacak tedavi planları anlatıldı. Sağlık personellerinin, kurumlarında ishalli hastalıklar için kontrol odaları oluşturmaları ve bu şekilde halkın bilgilendirilmesinin de sağlanmasının amaçlandığı seminere 21 sağlık çalışanı katıldı.

3 Gün süren seminer sonunda düzenlenen törende, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Bilgili tarafından sağlık çalışanlarına katılım belgesi verildi.(iha)

Tarih: 03.07.2008 Saat: 18:51 Gönderen: admin
 
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Re: Ağrıda Ağızdan Sıvı Tedavisi Haftası
(Puan: 0)
Güzel bir çalışma ancak aynı performansı Köylerdeki kapalı durumda bulunan sağlık evleri ve sağlık ocakları konusunda göstermelerini bekliyoruz. Taşlıçay sağlık ocağı lojmanının akibeti ne oldu? oracıkta bitti mi? sanmıyorum. orası yapılmadan yapılan diğer hizmetlerin tamamı gölge de kalıyor. haa bir de başka şeyler duydum eminim doğru değildir. Taşlıçay sağlık ocağının temizliğini yapacak hizmetli personeli yokmuşşş, temizliği doktorlar yapıyormuşşş.... :(( İnanmak istemiyorum.


Gönderen: Ziyaretçi Tarih: 03.07.2008 Saat: 23:15.
diyadin2[at]gmail[dot]comBu site İLETİŞİM İNTERNET CAFE Tarafından Güncellenmektedir.
İLETİŞİM İNTERNET CAFE Diyadin diyadin2(at)gmail(dot)com

Sitemiz PHP-Nuke Kodlarıyla Düzenlenmiştir.
Dost Siteler.